Blogg

A/STAB er sertifisert som Great Place to Work – for andre året på rad!

I A/STAB har vi stort fokus på medarbeiderne våre og et ønske om å være en foretrukket arbeidsplass i vår bransje. November 2022 oppnådde vi sertifisering som Great Place to Work – for andre året på rad. Dette er i stolte av!

Menneskene som jobber i A/STAB er vår desidert viktigste ressurs og vi jobber derfor aktivt med å utvikle oss som arbeidsplass. Det at medarbeiderne selv har rangert oss til å være en god plass å jobbe, gir oss inspirasjon til å fortsette det videre arbeidet med arbeidsmiljø- og kulturutvikling.

En god arbeidsplass er et sted hvor du har tillit til de du jobber for og med, er stolt av jobben dere gjør, og føler fellesskap med dine kollegaer.

I 2022 havnet vi på en fin 6.plass i kategorien 20-49 ansatte. I 2023 er målet vårt å bli rangert enda høyere på listen over landets beste arbeidsplasser.

Great Place to Work er den globale lederen for utvikling, bevaring og anerkjennelse av organisasjonskulturer som betegnes av høy grad av tillit.

 I kjernen av vårt arbeid ligger Trust Model© – som gir oss selve definisjonen av en god arbeidsplass. Modellen er basert på 30 år med forskning og data samlet inn gjennom vår medarbeiderundersøkelse Trust Index©. Denne undersøkelsen blir årlig tatt av millioner av mennesker verden over.

Årlig publiserer vi listen over Norges Beste Arbeidsplasser. Hensikten med denne listen er å trekke frem de som lykkes med fokuset på kultur og lederskap, samt inspirere flere organisasjoner med å ta fatt på egen utvikling. Great Place to Work-sertifiseringen er første milepæl på veien til en plass på listene over Norges Beste Arbeidsplasser.

Ved å gi organisasjoner mulighet til å sammenligne seg selv opp mot den mest pålitelige og omfattende definisjonen av en god arbeidsplass håper vi å gi verden en ny og global standard for hva folk kan forvente å oppleve på arbeidsplassen. Vår misjon er å skape et bedre samfunn ved å skape fantastiske arbeidsplasser for alle.

www.greatplacetowork.no

Flere innlegg