Blogg

A/STAB ROGALAND

Vi i A/STAB har drevet med juridisk og teknisk rådgivning, og prosjekterings tjenester i Vestlandsregionen i over 10 år. A/STABs aktivitet i Rogaland er økende, da spesielt innen brannprosjektering og VA-prosjektering. Vi satser nå med eget kontor i Stavanger!

Med oss på laget har vi fått Odd Inge Tungesvik. Han er ansatt som avdelingsleder for A/STAB Rogaland.

Odd Inge er utdannet ingeniør innen brannteknikk fra Høgskolen Stord Haugesund og har en sivilingeniørgrad fra Universitetet i Stavanger innen sikkerhet. Odd Inge har over 24 års erfaring som brannteknisk rådgiver, både som ingeniør, senioringeniør og som gruppe-/avdelingsleder.

Odd Inge har jobbet med de fleste type byggverk, alt fra verneverdig bebyggelse, eksisterende bygg og nybygg. Han har ustrakt erfaring innen brannteknisk status- og tilstandsvurderinger i eksisterende bygg. Utførte tilstandsvurderinger omfatter bl.a. skoler, barnehager, omsorgsbygg, publikumsbygg og kontorbygg. Odd Inge har også bred erfaring med både uavhengig kontroll av prosjektering (KPR) og kontroll av utførelse (KUT). Brannteknisk prosjektering av nybygg inkluderer barnehager og skoler, kontorbygg, helsebygg, hotell, fengsel, boligkomplekser og samfunnskritiske anlegg som vannbehandlingsanlegg, høydebasseng, etc.

Vi vil være samlokalisert med Nenor Forvaltning på Forus.

Vi ser frem til å bistå våre eksisterende og nye kunder i Rogaland med bemanning lokalt.

Ta gjerne kontakt om du har behov for bistand i dine prosjekter!

E-post: oit@a-stab.no

Tlf.: 97700443

Flere innlegg

A/STAB ROGALAND

Vi i A/STAB har drevet med juridisk og teknisk rådgivning, og prosjekterings tjenester i Vestlandsregionen i over 10 år. A/STABs aktivi...