Ledige stillinger

Avdelingsleder VA-Infrastruktur

A/STAB sin visjon er å være en solid, fremoverlent og kunnskapsrik partner for våre kunder – med et elitelag av rådgivende konsulenter som er kompetent og koordinert for å levere prestasjoner på et nivå som utmerker seg i bransjen.

A/STAB søker nå etter en avdelingsleder som får muligheten til å lede selskapets medarbeidere og aktivitet innen fagområdene Vei og VA. Stillingen er tillagt ansvaret for avdelingens videre utvikling samt bidra å videreutvikle til det tverrfaglig samarbeidet. Stillingen er en del av selskapets ledergruppe. Avdelingen har i dag 3 ansatte og har planer for ytterligere kontrollert vekst.

Som avdelingsleder vil du bruke tiden din som en faglig sparringspartner for medarbeidere, ta ansvar i kunderettede prosjekter og jobbe aktivt med kunderelasjoner og nettverk.

Vi søker deg som:

 • Har formell kompetanse som sivilingeniør eller ingeniør innen VA faget
 • Har solid erfaring og synes at en lederrolle er en spennende og utfordrende mulighet
 • Har god kjennskap til markedet og bransjen
 • Kommuniserer godt både skriftlig og muntlig
 • Har god relasjonell kompetanse og liker kombinasjonen av mennesker og fag
 • Er løsningsorientert og fleksibel.
 • Tar ansvar og ønsker å skape et elitelag av rådgivende konsulenter

Vi kan tilby:

 • En unik mulighet for deg som ønsker å bruke din kompetanse til å være med å lykkes sammen med andre i et dynamisk rådgivningsselskap
 • Flerfaglig miljø med høy kompetanse og samarbeid innen ulike fag
 • Fleksible og konkurransedyktige betingelser
 • Stor grad av påvirkning på egen arbeidsdag og virksomhetens utvikling
 • Fokus på å videreutvikle organisasjonskulturen og arbeidsmiljøet
 • Bidra i interne fagsamlinger og aktiviteter

Vi er søker etter en ambisiøs og engasjert medarbeider som er opptatt av utvikling både innenfor fagområdet og ledelse. I A/STAB vil du få muligheten til å jobbe i et spennende miljø hvor medarbeidere støtter hverandre og har et stort engasjement for å nå selskapets felles mål. 

Hvis du ønsker mer informasjon ta kontakt med vår rekrutteringspartner Per Skibenes i Nordcap AS på tlf 48016900. All kontakt behandles konfidensielt.

Søknadsfrist er 04.03.2022. Søknader blir behandlet fortløpende.

Om oss

A/STAB er en flerfaglig konsulentbedrift innen bygg- og eiendomsbransjen. Selskapet har som målsetning å bli et ledende konsulentselskap på Vestlandet innen sine fagområder. A/STAB eies av ledende ansatte, samt eksterne aksjonærer. Selskapet ble etablert i 2012 og består i dag av 20 ansatte med lang og bred erfaring innen ulike fagområder. A/STAB tilbyr bl.a. rådgivning innen eiendomsutvikling, arealplanlegging, prosjektadministrasjon, bygg-teknisk prosjektering, vei- og VA-prosjektering, brannteknisk prosjektering for bolig- og næringsbygg samt byggesaksbehandling for private aktører. A/STAB sin visjon er å være et elitelag av rådgivere, som er kompetent og koordinert for å levere prestasjoner på et nivå som utmerker seg i bransjen og som skaper verdier for sine kunder.
Selskapet har en solid økonomi og tydelige vekstambisjoner. Selskapets fokus er å levere tverrfaglige tjenester innenfor eiendomsrelaterte problemstillinger.

Våre verdier er kvalitet, lagånd og å utfordre eksisterende løsninger.